BlitzWolf - simplify your life

Kérdésed van? Hívj minket! +36702249089

Blitzwolf® BW-HL1T Smart Watch - okosóra autómata hőmérséklet és pulzusmérővel, a szokások értesítések mellett- Fekete

Összefoglaló:

Garancia: 18 hónap
Applikáció: Hard
Vízállóság: IP68, fél órán keresztül
Méret:  3,3 cm (1,3 inch)
Kijelző: IPS, Felbontás: 240x240 pixel
Akkumulátor kapacitás: 240 mAh
Bluetooth verzió: 5.0
Készenléti idő:

Kb. 15 nap

Üzemidő: Átlagosan 7-9 nap
Töltési idő: 2 óra
Töltés típusa: mágneses töltés
Nincs raktáron.
16 990 Ft
Részletek

Automatikus testhőmérséklet-mérés
A BW-HL1T támogatja a testhőmérséklet mérését. Bekapcsolhatod az automatikus testhőmérséklet-mérést az APP-ban, bármikor, bárhol megfigyelhetedi a család bármely tagjának testének hőmérsékletét, és szinkronizálhatod az adatokat az APP-val. (Átalakíthatod a ℃-t ℉ -re az alkalmazásban.)

 

Automatikus pulzusmérő
Az APP-ban bekapcsolhatod az automatikus pulzusfigyelést, a BW-HL1T figyelheted a pulzusodat, így pontosabb adatokat szolgáltat.

 

bluetoot 5.0 verzio
Gyorsabb és stabilabb kapcsolat, a BW-HL1T és a telefon nem fog gyakran lekapcsolódni, az információk szinkronizálása szintén gyorsabb lesz.

 

Metronóm
Közvetlenül bekapcsolhatod az órán a metronóm funkciót és a HL1T a BPM érték szerint rezegni fog. Beállíthatod a BPM értéket az alkalmazásban, hogy segítsen a stabil ütem megtalálásához.

 

Légzés-képzés
Kapcsold be a légzés-edzés funkciót a BW-HL1T készüléken. Az óra emlékeztet arra, rezgések révén, hogy hogy lélegezz be és  ki. A légzés beállításával segít enyhíteni a fáradtságot és felszabadítani a stresszt.

 

Akku idő:
2 óra alatt lehet újratölteni az akkut, ami 15 nap készenlétet, 7-9 nap működést biztosít.

 

Töltés:
A vízhatlanság fenntartása érdekében az óra hátoldalán elhelyezett tüskékkel töltheted.


Blitzwolf BW-HL1T smart watch

 

Adatok
Szállítás:
1
Garancia:
18
Gyártó:
Blitwzolf
shipping:
790
GTIN:
5999571640591
Vélemények
Átlagos értékelés:
3.5 (2 vélemény)
(0)
(1)
(1)
(0)
(0)
Segíts másoknak és írj véleményt a termékről.
1000 Ft-os kupont adunk ajándékba.
Véleményt írok!
Kaisi
2022.09.14
Ár érték arányban nem rossz, sőt.... Ami nem tetszik: Az applikáció (Hard Sport) eléggé fapad, nehéz értelmezni úgy h tudok angolul! A firmware frissítésnél meglejenő piros pötty jelzi ha van új fw elvileg de ahogy rákattintok elszürkül a háttér és úgy is marad. Cserébe nem frissül semmi :-) .Lehetne több ébresztőt megadni ha jól emlékszem 5 a maximum. Ha be van kapcsolva a képernyő világítás akkor kb minden mozdulatra bekapcsol a képernyő, így csak kb 2 napig bírja. Kikapcsolt világítással még tesztelem. Kevés (4féle) óralap közül lehet választani. Valamint ugye nem érintőképernyős, azaz minden funkcióját egy gombbal lehet vezérelni ami nekem kicsit nehézkes. A közepes értékelés az inkább az app-nak szól és a rövid üzemidőnek ami minden kézmozdulatra bekapcsilás miatt van. Remélem frissíthető lesz a fw egyszer és ezeket a hiányosságokat orvosolják. Mérés pontosság tekintetében egész pontosnak mondanám...
Előnyök: Testhőmérséklet, pulzus mérése pontos. Ár értéknaránya jó.
Hátrányok: Applikáció gyenge, software frissítés nem működik vagy nincs, gyorsan lemerül mert kb minden mozdulazra bekapcsol a képernyő. Beállítható ébresztő száma csak 5.
Páncèl Gyula
2020.08.21
Eddig jó tapasztalataim vannak
Előnyök: Könnyű, egyszerű menü
Hátrányok: A qr. kód a user manualban olyan kicsi hogy a leolvasò nehezen tudta èrtelmezni! Fotózás után mint nagyìtott kèpet sikerült beolvastatni
Hasonló termékek