BlitzWolf - simplify your life

Kérdésed van? Hívj minket! +36702249089

Gyorstöltős USB Type C Power Bank 18W 10000mAh BlitzWolf® BW-P9 Qualcomm Quick Charge 3.0 és PD3.0 gyorstöltés
Gyorstöltős USB Type C Power Bank 18W 10000mAh BlitzWolf® BW-P9 Qualcomm Quick Charge 3.0 és PD3.0 gyorstöltés
9 900 Ft

Gyorstöltős USB Type C Power Bank 18W 10000mAh BlitzWolf® BW-P9 Qualcomm Quick Charge 3.0 és PD3.0 gyorstöltés

QC3.0 és PD3.0 gyorstöltés maga az akku és a töltendő eszköz töltésére is!

A Quick Charge 3.0 egy töltési szabvány/technológia, amely drámaian lerövidíti a töltési időt, minden támogatott eszköznél. A hagyományos töltési szabványnál/technológiánál 40%-kal gyorsabb, a Quick Charge 2.0-nál 27% -kal gyorsabb töltést tesz lehetővé. Amennyiben a töltendő eszköz nem támogatja a Quick Charge 3.0-ás töltést, úgy hagyományos sebességgel tölthetjük az eszközt. Csatlakozáskor a töltendő eszköz és a BlitzWolf eszköze egyszerűen "megbeszélik" a leggyorsabb töltési metódust és utána aszerint történik a töltés.

Mi az USB Power Delivery (vagy röviden PD)?
Az USB Power Delivery egy töltési szabvány, amely minden USB eszközön használható. Az új technológia legnagyobb újítása az, hogy az USB Power Delivery a normál teljesítményszintet 20V * 5A, vagyis 100 W-ig növelte. Ez azt jelenti, hogy az eszköz sokkal gyorsabban tud feltölteni, mint korábban. 
A Power Delivery szabvány alapja a kétirányú kommunikáció: a töltő és a töltendő eszköz közösen határozzák meg a legjobb töltési stratégiát. Amikor csatlakoztatjuk a kütyüt a töltőhöz, akkor alapesetben sztenderd 5 voltos feszültséget ad le a töltő, ami ezt követően dinamikusan, az igényeknek megfelelően akár 20 voltra is felkúszhat. A töltendő eszköz gyakorlatilag megkérdezi a töltőt, hogy mekkora a legnagyobb teljesítmény, amit le tud adni, a töltő pedig cserébe azt az információt kapja meg, hogy mennyi a legnagyobb teljesítmény, amit a csatlakoztatott kütyü képes felvenni. 
Erőteljes, mégis szabályozható, így biztonságos:
Mindannyian hallottunk az olvadó telefonokról és a felrobbanó elemekről, amely rémálom néhány ember számára. A PD biztosítja és intelligens módon megszünteti ezt a félelmet egyszer és mindenkorra.

Összefoglalás:

Garancia: 18 hónap
Tanusítvány: FCC, CE, ROHS
Qi-BPP/Samsung/Apple QC Qi-EPP QC
Anyag: Lithium Polymer Akkumulátor, Üvegszálas ház
Kapacitás: 10000mAh/18W
Gyorstöltő szabványok: USB Type-C: kompatibilitás a PD3.0 PD2.0 -val,
USB Type-C: kompatibilitás a QC3.0 QC2.0 PD3.0 PD2.0 -val
USB-A Output: kompatibilitás a QC3.0 -val
Portok: USB A + Type C + Micro USB Ports
Méret: 139 x 70 x 15.5 mm
Súly: 230g
A csomag tartalma: Blitzwolf BW-P9 10000 mAh Power Bank, garancialap
Raktáron. Szállítás: 1 munkanap.
9 900 Ft
Részletek

BlitzWolf® BW-P9 Power Bankot modern terméktervezés és igényes kivitelezés jellemzi. A minimalista, mégis modern design egyedi színt és különleges kinézetet kölcsönöznek a terméknek. Háza tartós és szép üvegszálas anyagből készült, különleges felületű bevonattal, amely jó hővezető tulajdonságokkal rendelkezik. Az aktuális akku kapacitást a rajta lévő 4 LED segítségével folymatosan nyomom követhetjük.
BlitzWolf BW-P9-es Power Bankja Li-ion akkumulátort használ, mely nemcsak védelmet nyújt a túltöltésből, túlfeszültségből, túláramból és rövidzárlatból eredő problémákra, hanem növeli a töltés-kisütés hatékonyságát is.
100% -os biztonság: áramköri védelmének köszönhetően automatikusan leáll, ha rövidzárlat vagy túlterhelés következik be, megvédve így mindkét készüléket a károsodástól.
Támogatja a QC3.0, PD3.0 és az Apple Fast Charge protokollokat és visszafelé kompatibilis gyorstöltő protokollokat.

Vedd figyelembe:
A PD3.0 vagy QC3.0 -t támogató gyorstöltő szükséges ahhoz, hogy a akkut gyorsan töltse fel, így töltéshez javasoljuk a BlitzWolf valamelyik gyorstöltőjét:

Blitzwolf BW-P9 Power Bank

Adatok
Szállítás:
1
Garancia:
18
Gyártó:
Blitwzolf
shipping:
790
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Segíts másoknak és írj véleményt a termékről.
1000 Ft-os kupont adunk ajándékba.
Véleményt írok!
Zsombor
2020.07.17
Jól műkődik ,meg vagyok elégedve a termékek
Előnyök: 10000mAh+gyorsan tölt
Hátrányok: 2 USB