BlitzWolf - simplify your life

Kérdésed van? Hívj minket! +36702249089

Asztali, forgó stresszoldó labda - rózsa arany

CaLeQi asztali labdatranszfer giroszkóp, optikai csalódás, stresszoldó eszközök, Kinetic Desk játéklabda a stresszoldáshoz, szorongásgátláshoz, fókusz-koncentrációhoz.

Márka CaLeQi
Forgási idő 30 sec
Típus Fidget toy
Anyag Alumínium
Méret 53 × 46 mm
Súly 195g
Nincs raktáron.
5 990 Ft
Részletek

Forgó asztali stresszoldó gömb 

Stresszoldó asztali labda:
Forgassa el a fidget forgó labdát, 360 ° -os optikai illúziót teremtve a folyamatosan áramló spirálból. A dinamikus vizuális effektus nyugtalansággá alakítja szorongását. Tartsa a figyelmet, lazítsa el a testét. Kis befektetés, nagy megtérülés.

Tartós anyag:
A kinetikus asztali golyó repülőgép -alumínium ötvözetből készült, erősebb keménységgel és hosszabb élettartammal, többször keményebb, mint a hagyományos. Ne aggódjon, ha széttépi.

Ügyfélközpontú tervezés:Javítsa izgulós játéklabdánkat az ügyfelek felmérése alapján. A csavarvonal alakú horony, amely egyenletes és csendes centrifugálást garantál, senkit sem fog zavarni. Csúszásgátló szőnyeg az alján, megakadályozza a leesést.

Könnyű játszani vele:
Tegye bármilyen sík felületre, például asztalra, padlóra, a kézfejbe, majd csak forgassa el, és forgassa el körülbelül 2-3 percig, csodálatos eredménnyel: csökkentse a stresszt anélkül, hogy elvonná a figyelmét, felejtse el bosszúságát.

Tökéletes ajándék:
Nem csak dizájn az alkotók, gondolkodók, irodai dolgozók számára a stressz csökkentése érdekében, hanem ajándék a gyerekeknek, hogy segítsenek koncentrálni. Ezenkívül szép megjelenés az asztalon.
Adatok
Szállítás:
1
Garancia:
12
Gyártó:
CaLeQi
shipping:
1590
Vélemények
Segíts másoknak és írd meg te elsőként a véleményed a termékről!
Véleményedet 1000 Ft-os kuponnal köszönjük meg!
Hasonló termékek