BlitzWolf - simplify your life

Kérdésed van? Hívj minket! +36702249089

Rólunk

Nap mint nap teszünk az elégedett vásárlókért

A vásárlók megelégedettsége a legfontosabb számunkra. Az arukereso.hu-n megbízható bolt kategóriában vagyunk, a sok pozitív visszajelzés alapján jó úton haladunk.

Árukereső.hu Megbízható Bolt

 

A bolt a korábbi vásárlóinak véleménye alapján Megbízható Bolt minősítéssel rendelkezik.
Véleményt a boltról kizárólag a bolt vásárlói írhatnak, akik a vásárlásukat követően a Megbízható Bolt program keretén belül kérdőívet kapnak, ezáltal értékelhetik a bolt szolgáltatását.

A BlitzWolf küldetése

A BlitzWolf elkötelezett abban, hogy a felhasználói számára mndig a legújabb technológiát nyújtó, prémium minőségű terméketet kínálja, kiváló ár-érték arányban.

A BlitzWolf más, a BlitzWolf-tól mindig többet kapunk, bármilyen terméket is válasszuk. A BlitzWolf minőségi termékei nem összehasonlíthatóak a látszólag hasonló teljesítményt nyújtó, de alacsonyabb minőségű termékekkel, ez az anyagfelhasználásban, a tudásban, csomagolásban, egyszóval a termék egészénél tisztán látható.

A BlitzWolf története

2010-ben, amikor a mikro USB töltési módszer szabvánnyá kezdett válni minden gyártónál, akkor minden gyártó külön-külön töltési technológiát alkalmazott ami máig sem változott.
Ezen problémákat látva a BlitzWolf kifejlesztette a Power3S technológiát és megalkotta első 5 portos asztali töltőjét: 

Mostanra a BlitzWolf kínálata egyre szélesedik, mára már nemcsak a töltés köré építi a termékeit, hanem otthoni robotika és számítástechnika területén is termékeket tervez. Folyamatosan új megoldásokat, "intelligens" eszközöket fejleszt, melyek könnyebbé teszik mindennapjainkat.
A BlitzWolf eszközeinél az ár és az érték egyensúlyban vannak egymással. A prémium minőség és a termék tudása ellenére is a BlitzWolf árai nincsenek elrugaszkodva. A BlitzWolf más, nincsen drága marketing kommunikációja, a csomagolása egyszerű, mégis igényes, így prémium minőséget remek árakon tudják adni.

"Farkas" a csomagban

A magas színvonal fenntartásának eredményeként olyan vásárlókat szereztünk, akik nagy megelégedéssel használják a BlitzWolf termékeket és elterjesztik a BlitzWolf nevet.

Ne feledd: a jóhoz könnyű hozzászokni, ha egyszer megszereztél egy Blitzwolf terméket, legközelebb sem fogsz más márkát választani!Több millió ember megelégedéssel használja a BlitzWolf termékeit, és terjesztik a BlitzWolf jóhírét.

Ez a BlitzWolf története, üdvözlünk a BlitzWolf-nál, ahol a legmodernebb technika, a legjobb árral párosul.

Minőségbiztosítás

Mielőtt a piacra kerülnek a termékek, a BlitzWolf független tesztekkel gondoskodik arról, hogy minden nemzetközi biztonsági szabványnak megfeleljenek . Az intelligens Power3S technológia a nemzetközi szabványokon túlmutat és biztosítja, hogy a készülék soha ne legyen túltöltve, vagy túl gyorsan töltve, nem biztonságos módon. Minden Apple Lightning tartozékunk az Apple által tanúsított MFI-vel is rendelkezik így 100%-ig biztosítható a kompatibilitás.

 

 

Ez nem minden. A BlitzWolf minden terméknél elvégez egy végső működési tesztet. Minden egyes kábelt, töltőt vagy más eszközt ellenőriz, tesztel, mielőtt csomagolja, így biztosított, hogy a termék a felhasználónál pontosan úgy fog működni, ahogy tervezve lett.

 

Vigyázunk a környezetreA BlitzWolf szem előtt tartja a környezet védelmét. Arra törekszik, hogy a lehető legkevesebb széndioxid kibocsátással állítsa elő a termékeit. Egyszerű, mégis igényes csomagolása újrahasznosított anyagok felhasználásával készül, tiszta, fehérített karton nélkül.

A BlitzWolf nem nyomtat ki részletes használati utasításokat, csak a bonyolultabb eszközökhöz, helyette online, letölthető felhasználói kézikönyvet kínál. Ez nagymértékben csökkenti a papírhasználatot, valamint így bárhol, bármikor hozzáférhetünk a dokumentációkhoz. Látogass el terméktámogatási központunkba a BlitzWolf minden termékére vonatkozóan.