BlitzWolf - simplify your life

Kérdésed van? Hívj minket! +36702249089

Blitzwolf® BW-GTC3 Okosóra - fém ház és szíj, telefonálás az órával, vérnyomás mérés + számtalan aktivitás mérő funkció - ezüst
Blitzwolf® BW-GTC3 Okosóra - fém ház és szíj, telefonálás az órával, vérnyomás mérés + számtalan aktivitás mérő funkció - ezüst
19 900 Ft
ÚJ

Blitzwolf® BW-GTC3 Okosóra - fém ház és szíj, telefonálás az órával, vérnyomás mérés + számtalan aktivitás mérő funkció - ezüst

BlitzWolf® BW-GTC3: intelligens óra Bluetooth hívással és tárcsázással, hívás és üzenet megjelenítéssel, zenelejátszással, Multi-sport módokkal, vér -és oxigénszint méréssel + egyéb egészségügyi adatfigyelőkkel.

Ez a smart karóra egyszerűen szép és igényes kialakítású, ez a tulajdonság teszi különlegessé. Persze a szépsége mellett mindent tud, amit a smart óráknak tudniuk kell

Garancia: 12 hónap
Applikáció: Dafit (Android 5.0 & IOS 9.0)
Applikáció által támogatott nyelv: magyar, angol stb.
Vízállóság: IP67 (fürdés nem ajánlott)
Anyaga: Fém
Szín: Ezüst
Kijelző: HD 1.99 inch 320*386 pixels
Méret: 44*13mm
Akku kapacitás 250mAh
Töltési idő: 180 perc
Használati idő: 3-6 nap
Töltés típusa:  mágneses töltés
Raktáron. Szállítás: 1 nap.
19 900 Ft
Részletek

A Blitzwolf® BW-GTC3 okosóra egy elegáns és multifunkcionális kiegészítő, amely számos hasznos funkcióval rendelkezik. Az óra fém házat és szíjat kapott, amelyek biztosítják a tartósságot és a stílust.

Funkciók

Az óra lehetővé teszi a telefonálást az órával, így nem kell kivenni a telefonodat a zsebedből, ha hívást szeretnél indítani vagy fogadni. Az óra vérnyomás- és véroxigén-mérő funkcióval is rendelkezik, amelyek segítségével nyomon követheted az egészségedet. Az óra számtalan aktivitás mérő funkcióval is rendelkezik, amelyek segítségével nyomon követheted a napi aktivitásaidat, például a lépésszámot, a kalóriafogyasztást és az alvási időt.

Kijelző

Az óra kijelzője 1,3 hüvelykes, és érintőképernyős. Az óra akár 10 napig is működhet egyetlen feltöltéssel, és az IP67 vízállósági besorolásnak köszönhetően az óra ellenáll a víznek és a porral szemben is.

Az óra könnyen használható, és a csomag tartalmazza az összes szükséges kiegészítőt, beleértve a töltőt és az utasításokat is.

Vízállóság és akku

Az óra akár 10 napig is működhet egyetlen feltöltéssel, és az IP67 vízállósági besorolásnak köszönhetően az óra ellenáll a víznek és a porral szemben is.

Értesítések
Nem csupán a 
telefonodra kapott értesítéseket fogadhatsz az órán, hanem azokat el is olvashatod és elutasíthatod / fogadhatod a bejövő hívásaidat az órádról.
Fényerő beállítás
Állítsd be a megfelelő szintre a fényerőt, hogy kint és bent is tisztán és élesen lásd a kijelzőt. A kijelző a karod felemelésekor aktiválódik.

Töltés
A vízhatlanság fenntartása érdekében az óra hátoldalán elhelyezett tüskékkel töltheted.

IP67 vízállóság
Az okosórát viselheted esős időben, vagy akár kézmosás közben is, viszon nem alkalmas úszáshoz, búvárkodáshoz és forró vizes fürdőhöz.

Pulzusmérés
A preciziós optikai szenzor és az új algoritmus segítségével valós időben követheted nyomod a pulzusod. A mért adatokat az alkalmazásban is megtekintheted.

Véroxigényszint és vérnyomásmérés
Mérd meg a véroxigénszinted és a vérnyomásod hogy nyomon kövesd az egészségügyi állapotod.

Alvásminőség mérés
A készülék grafikont készít nem csak az alvás mennyiségéről, de milyenségéről is, megkülönböztet mély, illetve felületes alvással töltött időt, valamint az esetleges ébredéseket. Az adatok véglegesítésére és az applikációban történő rögzítésre ébredés után cca. másfél órával kerül sor.
Aktivitás mérők
Mérd meg a kalóriafelhasználásod, a megtett lépéseket és kilométereket. Kövesd nyomon az aktivitásod a 6 féle sportüzemmódban és érd el a kitűzött céljaid.
  • Kerékpározás
  • Túrázás
  • Séta
  • Futás
  • Kosárlabda
  • Úszás

 

 

Üzenetek/értesítések

hívás, SMS, Facebook, Twitter, Skype, Instagram, WhatsApp, WeChat, Line, KakaoTalk, illetve minden más, a telefonon engedélyezett értesítések mutatása az első 20 karakterig, aktív Bluetooth kapcsolat esetén.

 

 

DaFit - a magyar nyelvű alkalmazás

Miután feltöltötted a készüléket, töltsd le a DaFit alkalmazást, kapcsold be a GPS-t, valamint a Bluetooth-t a telefonodon (a telefon által felkínált csatlakozási lehetőségre ne kattints rá!) és indítsd el az app-ot. Az magyar nyelvű appban a „Készülék keresése” menüponra kattintva tudod csatlakoztatni – miután ez megtörtént, fogja mutatni a pontos időt is. Az alkalmazásból később visszanézhető lesz az összes mérési eredmény, valamint számos beállítást is innen tudsz eszközölni.

Adatok
Szállítás:
1
Garancia:
18
Gyártó:
Blitwzolf
product_id:
Blitwzolf BW-GTC3 Silver
shipping:
990
GTIN:
5999571646333
Vélemények
Segíts másoknak és írd meg te elsőként a véleményed a termékről!
Véleményedet 1000 Ft-os kuponnal köszönjük meg!
Hasonló termékek