BlitzWolf - simplify your life

Kérdésed van? Hívj minket! +36702249089

Dafit ZL02D Smart Watch - 7 nap akku idő, 1.28" HD kijelző, IP67, üzenet és híváskezelés, vérnyomás, véroxigén mérés + számtalan funkció - rózsaszín
Dafit ZL02D Smart Watch - 7 nap akku idő, 1.28" HD kijelző, IP67, üzenet és híváskezelés, vérnyomás, véroxigén mérés + számtalan funkció - rózsaszín
14 900 Ft

Dafit ZL02D Smart Watch - 7 nap akku idő, 1.28" HD kijelző, IP67, üzenet és híváskezelés, vérnyomás, véroxigén mérés + számtalan funkció - rózsaszín

Dafit ZL02D érintőkijelzős smart karóraban - 26 egészségügyi, 5 féle emlékeztető, 8 fajta sportadat, hívások és emlékeztetők, időjárás előrejelzőt találunk, IP67-es, vízálló házban, magyar nyelvű alkalmazással.

Garancia: 12 hónap
Applikáció: Dafit (Android 5.0 & IOS 9.0)
Vízállóság: IP67
Szín: Rózsaszín
Kijelző: 1.28 inch 240*240 px
Méret: Ø45.5mm x 10mm
Bluetooth verzió: BT 5.0
Használati idő: 5-7 nap
Töltési idő: 2 óra
Töltés típusa:  mágneses töltés
Raktáron. Szállítás: 1 nap.
14 900 Ft
Részletek
3,25 cm (1,28 inch) méretű, 240 pixeles kijelző
Az FTF kijelző széles látószöget és jó láthatóságot biztosít. A kijelző a kristálytiszta színek mellett az érintéssel történő vezérlést is biztosítja.

Értesítések
Nem csupán a 
telefonodra kapott értesítéseket fogadhatsz az órán, hanem azokat el is olvashatod és elutasíthatod / fogadhatod a bejövő hívásaidat az órádról.
Akku idő
2 óra alatt lehet újratölteni az akkut, ami 30 nap standby időt biztosít.

Fényerő beállítás
Állítsd be a megfelelő szintre a fényerőt, hogy kint és bent is tisztán és élesen lásd a kijelzőt. A kijelző a karod felemelésekor aktiválódik.

Töltés
A vízhatlanság fenntartása érdekében az óra hátoldalán elhelyezett tüskékkel töltheted.

IP67 vízállóság
Az okosórát viselheted esős időben, vagy akár zuhanyzás közben is, viszon nem alkalmas úszáshoz, búvárkodáshoz és forró vizes fürdőhöz.

Pulzusmérés
A preciziós optikai szenzor és az új algoritmus segítségével valós időben követheted nyomod a pulzusod. A mért adatokat az alkalmazásban is megtekintheted.

Véroxigényszint és vérnyomásmérés
Mérd meg a véroxigénszinted és a vérnyomásod hogy nyomon kövesd az egészségügyi állapotod.

Alvásminőség mérés
A készülék grafikont készít nem csak az alvás mennyiségéről, de milyenségéről is, megkülönböztet mély, illetve felületes alvással töltött időt, valamint az esetleges ébredéseket. Az adatok véglegesítésére és az applikációban történő rögzítésre ébredés után cca. másfél órával kerül sor.
Aktivitás mérők
Mérd meg a kalóriafelhasználásod, a megtett lépéseket és kilométereket. Kövesd nyomon az aktivitásod a 6 féle sportüzemmódban és érd el a kitűzött céljaid.
 • Kerékpározás
 • Túrázás
 • Séta
 • Futás
 • Kosárlabda
 • Úszás

 

 

Üzenetek/értesítések

hívás, SMS, Facebook, Twitter, Skype, Instagram, WhatsApp, WeChat, Line, KakaoTalk, illetve minden más, a telefonon engedélyezett értesítések mutatása az első 20 karakterig, aktív Bluetooth kapcsolat esetén.

 

 

DaFit - a magyar nyelvű alkalmazás

Miután feltöltötted a készüléket, töltsd le a DaFit alkalmazást, kapcsold be a GPS-t, valamint a Bluetooth-t a telefonodon (a telefon által felkínált csatlakozási lehetőségre ne kattints rá!) és indítsd el az app-ot. Az magyar nyelvű appban a „Készülék keresése” menüponra kattintva tudod csatlakoztatni – miután ez megtörtént, fogja mutatni a pontos időt is. Az alkalmazásból később visszanézhető lesz az összes mérési eredmény, valamint számos beállítást is innen tudsz eszközölni.


További funkciók

 • Találd meg a telefonod az okosóra segítségével
 • Nézd meg az időjárás előrejelzést 
 • Értesülj a hívásokról
 • Szinkronizáld az alkalmazásokból érkező üzeneteket
 • Vezéreld a kamerád az óra segítségével
 • Vízivás emlékeztető, zenevezérlés

 

Adatok
Szállítás:
1
Garancia:
12
Gyártó:
DaFit
shipping:
990
GTIN:
5999571645589
Vélemények
Segíts másoknak és írd meg te elsőként a véleményed a termékről!
Véleményedet 1000 Ft-os kuponnal köszönjük meg!
Hasonló termékek