BlitzWolf - simplify your life

Kérdésed van? Hívj minket! +36702249089

GiiKER Super Blocks - mintaillesztő kirakós játék. 1000+ kihívás és agytorna: STEM játék (tud, tech., mérnöki és matematikai játékok)
GiiKER Super Blocks - mintaillesztő kirakós játék. 1000+ kihívás és agytorna: STEM játék (tud, tech., mérnöki és matematikai játékok)
19 900 Ft
ÚJ

GiiKER Super Blocks - mintaillesztő kirakós játék. 1000+ kihívás és agytorna: STEM játék (tud, tech., mérnöki és matematikai játékok)

Figyeld a kijelzőt és töltsd ki a kivilágított pontokat!
STEM oktatás: Mi az a STEM és miért fontos nekünk – illetve a gyerekeknek?
A tudományos, technológiai, mérnöki és matematikai játékok elősegítik, hogy a gyermekek a lebilincselő tevékenységek közben fontos készségeket fejlesszenek ki. Az oktatási készségek kifejlesztése mellett a STEM szórakoztató módon járul hozzá a tanuláshoz is.

Márka GiiKER
Darabszám 16
Méret 18,2 x 11,4 x 2,54 cm
Anyag ABS
Oktatási cél Problémamegoldó készség, mintafelismerés, szem-kéz koordináció, koncentrációs készség, térfelismerés, illesztési készség, színfelismerés, tervezési készség Problémamegoldó készség, mintafelismerés, szem-kéz koordináció, koncentrációs készség, térfelismerés, illesztési készség, színfelismerés, tervezés készségek
Korosztály 6 év feletti korosztály
Képességszint Minden
Alak Négyszögletes

Raktáron. Szállítás: 1 nap.
19 900 Ft
Részletek

FILL THE LIGHTS

Ennek az elektronikus logikai játéknak a célja, hogy a megfelelő színű darabokat elhelyezzük a megvilágított területeken. A bal oldali jelző határozza meg, hogy mely színeket kell használnod az egyes kihívásokhoz.

 


KRITIKUS KÉSZSÉGEKET KIÉPÍT

Ez a kirakós társasjáték nem csak szórakoztat, hanem segíti a kritikus készségek, például az érvelés és a tervezés fejlesztését is. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy kihívást jelentsen a fiatalnak, és segítsen nekik szórakoztató módon tanulni.

 


TÁVOLTART A KÉPERNYŐTŐL

Szünetet biztosít gyermekének az elektronikus eszközöktől. Több mint 1000 beépített kihívással, tanulási és kihívási móddal ez a fidget puzzle minden korosztály számára megfelelő.

 


HORDOZHATÓ UTAZÁSHOZ

Innovatív zsebméretű kézi játékkonzol, amely tökéletes utazáshoz. Ideális játék azoknak a gyerekeknek, akik szeretik a fejtörőket és a STEM játékokat. Szórakoztasd őket hosszú utakon vagy esős napokon.

REMEK AJÁNDÉKÖTLET

Nézd meg értékeléseinket, és nézd meg, milyen jól szórakozhat gyermeked a Super Blocks játékkal! Tökéletes ünnepi ajándék 6 éves és idősebb gyerekeknek (karácsony/húsvét/gyereknap). Szintén nagyszerű tinik, tinédzserek, kis zseniknek minden korosztály számára. Hozd el a következő családi összejöveteledre!
Adatok
Szállítás:
1
Garancia:
12
Gyártó:
Xiaomi Giiker
product_id:
JKJM001
shipping:
990
GTIN:
6971421890201
Vélemények
Segíts másoknak és írd meg te elsőként a véleményed a termékről!
Véleményedet 1000 Ft-os kuponnal köszönjük meg!
Hasonló termékek