BlitzWolf - simplify your life

Kérdésed van? Hívj minket! +36702249089

GoCube Edge, full pack - Okos Kocka, Applikációs segítség, tölthető akkumulátor

A GoCube egy intelligens alkalmazás által támogatott Smart Cube -kocka, amely csatlakozik telefonodhoz/táblagépedhez, és valós időben követi a mozdulataidat. A CoCube elnyerte a 2020-as Parent’s Choice díjat és a Tillywig Toy Awardot.

Termék neve: GoCube 
Termék modell: GoCube Edge Full Pack (GC33A-SP)
Alkalmazható életkor: 8 éves és annál idősebb
Támogatott operációs rendszer: Android 4.4 vagy iOS8.0 és újabb verzió
Töltés: Tartón keresztül
Bluetooth verzió: 5.0
A GoCube Edge Full Pack csomagban a következőket találod:

GoCube Smart Cube
USB töltőkábel
Töltőállvány - telefonhoz is használható
Utazótok

 Nincs raktáron.
44 900 Ft
Részletek

GoCube Smart Cube - be smart and stay connected :-)

A rejtvények és a klasszikus Smart Cube -kockák szerelmeseinek itt egy új játék, amely még a speed-cubereket is izgalomba hozza! Az okoseszközödhöz csatlakoztatva az alkalmazáson keresztül valós időben követheted a kockadarabok forgását és mozgását, mindezt interaktív és szórakoztató módon. A GoCube Edge Full Pack egyszerűen ötvözi a hasznos memória- és logikai gyakorlatokat a szórakozással.

 

Tanuld meg a GoCube kirakását lépésről lépésre

Van, aki magától és intuitívan megtanulja kirakni a GoCube Smart Cube-kockát, másnak gondot okozhat, és ezért idő előtt feladja. A GoCube Edge Full Pack segítségével azonban nem kell idő előtt feladnod - a szórakoztató alkalmazás játékosan végigvezet minden idők legkelendőbb rejtvényének megoldásának lépésein. A GoCube segítségével egy órán belül megtanulhatod, hogyan kell megbízhatóan kirakni a GoCube Smart Cube-kockát, és utána már csak különböző variációkat kell kitalálnod.

 

A GoCube Edge Full Pack folyamatos fejlődésre ad lehetőséget

A GoCube okoskocka nemcsak minden megtett lépést vetít ki az interaktív alkalmazásba, hanem pontos statisztikákat is rögzít az időkről, a mozgásokról és az egyes lépésekről. Így nyilvántartást vezethetsz a kirakásaidról, össze tudod hasonlítani a teljesítményedet a barátaiddal, és fejlődhetsz.

 

Hívd ki a világ másik felén élő barátaidat egy GoCube kirakóversenyre

Akár a szomszédban lakó, akár a Föld másik felén élő barátaiddal játszhatsz a GoCube Edge Full Pack segítségével. Mérd össze erősségeidet egy az egy elleni okos párosítással, valós idejű párbajjal, vagy kövesd előrehaladásodat a GoCube világranglistán, és hasonlítsd össze a globális eredményeket.

 

 

Tanulj játszva a GoCube Edge Full Pack csomaggal!

A szórakoztató GoCube kirakós játékkal nemcsak az éles logikai gondolkodást gyakorolhatod, hanem megtanulhatod a kirakós nyelvét, új 3D-s formákat hozhatsz létre, vagy akár mini játékokat is játszhatsz az alkalmazásban az okoseszközödön. Szóval ne habozz, és szerezz be egy GoCube Edge Full Pack-ot, az unalom biztosan elkerül ezzel a fejtörővel!

 

Töltőtartó, amely a mobiltelefonodhoz is szolgál

A GoCube okos kocka töltőállványa nemcsak praktikus segítő, hanem átlátszó, modern megjelenésének köszönhetően vonzó dizájnelem is. Az íróasztalon, polcon vagy éjjeliszekrényen is megállja a helyét. És miközben a GoCube-bal játszol, beleteheted a mobiltelefonodat, és kényelmesen nyomon követheted a teljesítményedet és a kocka mozgását az alkalmazásban. Bluetooth 5.0segítségével csatlakozik a GoCube alkalmazáshoz.

 

A GoCube Edge Full Pack csomagban a következőket találod:

GoCube okos GoCube Smart Cube
USB töltőkábel
Töltőállvány - telefonhoz is használható
Utazó tasak

 

GoCube Full Pack

 

Adatok
Szállítás:
1
Garancia:
12
Gyártó:
WIRED
shipping:
0
GTIN:
850007562236
Vélemények
Segíts másoknak és írd meg te elsőként a véleményed a termékről!
Véleményedet 1000 Ft-os kuponnal köszönjük meg!
Hasonló termékek