BlitzWolf - simplify your life

Kérdésed van? Hívj minket! +36702249089

HiGi® B21 - Bluetooth V5.0 vevő és fogadó egység egyben - 80m hatósugár, optikai / NFC / Bypass kapcsolat, aptX Low Latency™ CODEC támogatás
HiGi® B21 - Bluetooth V5.0 vevő és fogadó egység egyben - 80m hatósugár, optikai / NFC / Bypass kapcsolat, aptX Low Latency™ CODEC támogatás
19 900 Ft
ÚJ

HiGi® B21 - Bluetooth V5.0 vevő és fogadó egység egyben - 80m hatósugár, optikai / NFC / Bypass kapcsolat, aptX Low Latency™ CODEC támogatás

Nem kell többé vezetékben gondolkodni, ha tiszta és jó minőségű zenét szeretnénk hallgatni olyan eszközön, amely alapból nem támogatja a Bluetooth kapcsolatot, vagy a TV hangját késleltetés nélkül élveznéd a akár 2 fülesben egyszerre.
Azonos időben 2 eszköz csatlakoztatható a HiGi® B21-hez.

Garancia: 12 hónap
Támogatott codek-ek: TX: aptX HD, aptX Low latency, aptX, SBC;
RX: aptX HD, aptX Low latency, aptX, SBC, AAC
Bluetooth chip: CSR8670
Bluetooth verzió: v5.0
Akkumulátor kapacitás: 1000mAh
Működési idő akkuról: 22-26 óra
Hatótávolság: 80 méter
Csatlakozók: Micro USB(töltésre), 3.5mm AUX, SPDIF Input/Output, RCA
Töltési idő: 4.5 óra
Méret: 125*75*17mm
A csomag tartalma: HiGi® B21 v5.0 vevő és fogadó egység, optikai kábel 10cm, Jack kábel, Jack-RCA átalakító, Micro USB kábel

A HiGi® márkáról:
A cég 2010 óta kizárólag Bleutooth-os eszközök (transmitterek, autós szettek, BT hangszórók) és WiFi antennák gyártásával foglalkozik. Ez a specializácált tervezés és gyártás lehetővé tette, hogy termékeik magas megbízhatósággal (0,2% meghibásodási arány) könnyű használhatósággal rendelkezzenek, valamint biztos lehetsz benne, hogy a legújabb technológiát használod, ha a HiGi terméket mellett döntessz.

Raktáron. Szállítás: 1 nap.
19 900 Ft
Részletek

Alkalmas minden eszközhöz (okostelefon, fülhallgató, hangszóró stb.) a Bluetooth bármely verziójához a piacon, beleértve: Bluetooth 1.0 / 1.1 / 1.2 / 2.0 / 2.1 / 3.0 / 3.1 / 3.2 / 4.0 / 4.1 / 4.2 / 5.0 stb.


BLUETOOTH 5.0 HI-FI Aptx HD / LL
A legmagasabb verziójú Bluetooth V5.0-t és a csúcskategóriás CSR8670 chipet tartalmazza a legjobb átviteli hatékonyság, stabilitás és rendkívül alacsony energiafogyasztás érdekében. Támogatja az AptX HD-t és az AptX Low Latency-t, amely zökkenőmentesen büszkélkedhet CD-minőségű sztereó hangfolyamokkal. Ez a legjobb választás, ha költséghatékony bluetooth audio vevőt és adót keresel


Soha ne maradj le egyetlen ütemről sem

Ha TV- és filmnézéshez szeretnéd használni a számítógépeden, győződj meg arról, hogy a Bluetooth-fejhallgatód támogatja az APTX LOW LATENCY-t, különben kis késéssel fogod a hangot hallani.
Az aptX Low Latency hang a képernyőn láthatóval szinkronban ad hangot, így élvezheted a vezeték nélküli kapcsolat szabadságát.

Késleltetés
Körülbelül 40 ms késleltetés érhető el az aptX Low Latency kódolót futtató audioadapterrel a beágyazott Bluetooth®-eszközben
Csökkenti a késleltetést és javítja a hangátvitel végpontok közötti sebességét, ami kiváló minőségű, szinkronizált hangzást eredményez, így egyetlen ütemről sem maradsz le.


KETTŐS ANTENNÁK 80 méteres hatótávolság
80 méteres tartományban tesztelték a szabadban, és több mint 30 méteres tartományban beltéren, elakadás és késleltetés nélkül. A kettős antennák széles és hosszú átviteli hatótávolságúak, rendkívül stabilak és erősek. A BT magic adóvevő tökéletes beltéri és kültéri csatlakoztatáshoz, függetlenül attól, hogy hol vannak beállítva a hangszórók/médiaközpont.


15-20 ÓRA HOSSZÚ KÉSZENLÉTI IDŐ & NFC
Beépített 1000 MAH nagy teljesítményű akkumulátor, TX módban 15 óra, RX módban 20 óra folyamatos használatot biztosít egy feltöltéssel, töltés közben is használhatja. Támogatja mind az RCA / 3,5 mm-es aux audiocsatlakozási digitális / optikai audio bemenetet és kimenetet, szinte minden eszközzel kompatibilis. NFC-n keresztül gyors kapcsolódásra képes.


3 AZ 1-BEN -TX & RX & BYPASS MÓD
TX mód: csatlakoztasd a Bluetooth jeladó audiokimeneti eszközeidet, például TV-t, iPod-ot vagy számítógépet, így rendkívül gyors és kiváló minőségű hangot élvezhetsz bluetooth fejhallgatóidba vagy hangszóróidba.
RX mód: a régi sztereó erősítőt egészíthejük ki Bluetooth kapcsolattal.
Bypass mód (vezetékes): többé nem kell dugni / bedugni a vezetékeket, egyszerűen elvégezheted a másik két módot.


KÉTÁRAMÚ ÉS TÖBBPONTOS CSATLAKOZÁS
Támogatja a Dual Stream funkciót TX módban és a többpontos kapcsolatot RX-ben. Párosíts két bluetooth fejhallgatót / hangszórót, hogy megduplázd a szórakozást, vagy csatlakoztass két okostelefont egyszerre. Javasoljuk, hogy két azonos márkájú hangvevő eszközt használj az AptX Low Latency eléréséhez. Pass CE, FCC, ROHS tanúsítvány.

Adatok
Szállítás:
1
Garancia:
12
Gyártó:
HiGi®
shipping:
890
GTIN:
5999571645114
Vélemények
Segíts másoknak és írd meg te elsőként a véleményed a termékről!
Véleményedet 1000 Ft-os kuponnal köszönjük meg!
Hasonló termékek