BlitzWolf - simplify your life

Kérdésed van? Hívj minket! +36702249089

HiGi® KN321 - Bluetooth 5.0 audio vevő és fogadó adapter egyben (2 in 1) 6 óra akku idő, kis méret
HiGi® KN321 - Bluetooth 5.0 audio vevő és fogadó adapter egyben (2 in 1) 6 óra akku idő, kis méret
8 900 Ft
ÚJ

HiGi® KN321 - Bluetooth 5.0 audio vevő és fogadó adapter egyben (2 in 1) 6 óra akku idő, kis méret

Ezzel az eszközzel bármely jack, bemenettel / kimenttel rendelkező eszközből Bluetooth-os lejátszót varázsolhatunk. Adni és fogadni is képes. Mivel a csatlakozás mindkét irányba működik így nincs olyan eszköz, amivel ne lenne kompatibilis, így a felhasználási lehetősége korlátlan.

Garancia: 12 hónap
Támogatott protokollok: HFP/HSP/A2DP/AVRCP
Dimenzió 44*44*12 mm
Bluetooth verzió: v5.0
Akkumulátor-kapacitás: 200 mAh
Működési idő: 6 óra
Hatótávolság: 10 méter
Csatlakozók: Micro USB (tápegység), 3,5 mm AUX, RCA
Súly 18g
A csomag tartalma: KN321 v5.0 vevő és fogadóegység, Jack kábel, Micro USB kábel

A HiGi® márkáról:
A cég 2010 óta kizárólag Bleutooth-os eszközök (transmitterek, autós szettek, BT hangszórók) és WiFi antennák gyártásával foglalkozik. Ez a specializácált tervezés és gyártás lehetővé tette, hogy termékeik magas megbízhatósággal (0,2% meghibásodási arány) könnyű használhatósággal rendelkeznek, valamint biztos lehetsz benne, hogy a  legújabb technológiát használod, ha a HiGi terméket mellett döntessz

Raktáron. Szállítás: 1 nap.
8 900 Ft
Részletek

Ezzel az eszközzel bármely jack, bemenettel / kimenttel rendelkező eszközből Bluetooth-os lejátszót varázsolhatunk. Adni és fogadni is képes. Mivel a csatlakozás mindkét irányba működik így nincs olyan eszköz, amivel ne lenne kompatibilis, így a felhasználási lehetősége korlátlan.

 

1. Rendkívül hordozható:
A könnyű vezeték nélküli audio adó és vevő ideális vezeték nélküli audio megoldás a helyzetek és felhasználások széles körére.


2. Adó (TX) üzemmód:
Vezeték nélkül továbbítja a hangot nem Bluetooth-tévéjéről, otthoni sztereó rendszeréről vagy CD-lejátszójáról a Bluetooth fejhallgatójára vagy hangszórójára.


3. Vevő (RX) mód:
vezeték nélkül továbbítja a hangot Bluetooth-kompatibilis telefonjáról, táblagépéről vagy számítógépéről vezetékes sztereójára, hangszórójára vagy fejhallgatójára.


4. Váltás az adó és a vevő mód között:
Egy kapcsoló egyszerű megnyomása. Könnyedén csatlakozhat a fejlett Bluetooth technológia és a 3,5 mm-es audiokábel (tartozék) segítségével.


5. Szuperhordozható audio-streaming teljesítmény:
A KN321 mindössze 44 mm (1,73 hüvelyk) átmérőjű és mindössze 18 g (0,63 uncia) súlyú, de erőteljes vezeték nélküli audio streaming képességekkel rendelkezik. Csúsztassa ezt az adót és vevőt a hátizsákjába vagy laptoptáskájába, és vigye magával útközben a legkisebb erőfeszítés nélkül.


6. Széleskörű kompatibilitás:
A mellékelt 3,5 mm-es kábellel és a 3,5 mm-től 2RCA kábellel ez a Receiver Transmitter adapter széles körben használható számítógépen, laptopon, otthoni sztereó rendszeren, fejhallgatón, okostelefonon, MP3-lejátszón, CD-lejátszón stb.

 

Üzemeltetés

 

Bekapcsolás:
Nyomja meg és tartsa lenyomva a be-/kikapcsoló gombot, amíg a LED ki nem gyullad


Leállitás:
Nyomja meg és tartsa lenyomva a be-/kikapcsoló gombot, amíg a LED ki nem alszik
Töltés: Használja a DC-5V töltőt és a micro usb töltőkábelt. Töltés közben a piros lámpa világít. Amikor az akkumulátor teljesen feltöltődött, a kék fény világít.


Üzemmód váltás:
1) RX: Fogadási mód, jelzőfény: kék LED
2) TX: Átviteli mód, jelzőfény: piros LED

 

RX (fogadó) mód:
Párosítási név: KN321, a párosításhoz keresse meg a KN321-et a telefon Bluetooth-beállításaiban. A kék fény másodpercenként kétszer villan fel a párosítási folyamat során, a kék fény pedig három másodpercenként egyszer villan fel, miután a párosítás sikeres volt.

Hogyan kell használni:
1) Csatlakoztasd az audiokábel egyik végét a hangszóró audio bemenetéhez, a másik végét pedig a KN321 audiobemenetéhez.
2) győződjön meg róla, hogy RX módban van (kék fény villog). Keresd meg a párosítás nevét a telefon Bluetooth beállításaiban: KN321 kattints a párosításhoz.

 

TX (adó) mód:
A TX mód automatikusan megkeresi a többi Bluetooth vevőeszközt (például Bluetooth fejhallgatót, Bluetooth hangszórót, Bluetooth vevőt stb.), A piros jelzőfény másodpercenként kétszer felvillan a párosítási folyamat során, és a piros fény három másodpercenként egyszer felvillan a párosítás után. sikeres.


Hogyan kell használni:
1) Csatlakoztasd az audiokábel egyik végét az eszközök audiokimenetéhez, a másik végét pedig a KN321 hangkimenetéhez.

2) Ellenőrizd, hogy TX módban van-e (vörös fény villog). A KN321 automatikusan megkeresi a Bluetooth fejhallgató vagy Bluetooth hangszóró párosítását.

Adatok
Szállítás:
1
Garancia:
12
Gyártó:
HiGi®
shipping:
1390
GTIN:
5999571645107
Vélemények
Átlagos értékelés:
4 (1 vélemény)
(0)
(1)
(0)
(0)
(0)
Segíts másoknak és írj véleményt a termékről.
1000 Ft-os kupont adunk ajándékba.
Véleményt írok!
Sándor Géza
2023.04.29
Tökéletesen működik ahogyan kell. Elégedett vagyok.
Hasonló termékek