BlitzWolf - simplify your life

Kérdésed van? Hívj minket! +36702249089

RSH® IC11 - Wifi-s, napelemes öntözőrendszer vízcsap nélkül - Erkélyre vagy betérbe, lakásba telepíthető, Smart (App irányítás)
RSH® IC11 - Wifi-s, napelemes öntözőrendszer vízcsap nélkül - Erkélyre vagy betérbe, lakásba telepíthető, Smart (App irányítás)
24 900 Ft
ÚJ

RSH® IC11 - Wifi-s, napelemes öntözőrendszer vízcsap nélkül - Erkélyre vagy betérbe, lakásba telepíthető, Smart (App irányítás)

Nincs többé túllocsolt vagy elfelejtett öntözés az erkélyeden, vagy lakásodban az RSH® IC11 öntözőrendszerrel. Az áramforrást akku+ napelem biztosítja, neked csak a feltöltött tartályról kell gondoskodnod, ahonnan a vízet szívja.

Garancia 18 hónap
Anyaga ABS
Támogatott platformok Android / IOS (Apple)
APP Control BlitzWolf, Tuya Smart, Smart Life
Wifi hálózati típus 2,4 GHz-es Wi-Fi
Áram 5.0-6.0V
Szivattyú vízszállítás 550ml/min
Méret 110* 110*40.5mm
Model BAF-908
Megfelelőségi tanusítvány CE, RoHS, FC, UK CA
A csomag tartalma - RSH® IC11 egység
- Napelem panel töltővel
- Akkumulátor
- Felhasználó leírás (angol)
- 8x csepegtető fej
- 2x spray fej
- 10x cső
- 2x szűrő
- 12x fitting


Az RSH brand - 2007 óta érzékelők és töltők gyártására specializálódott. A Smart Home eszközök megjelenése óta okos funkcióval látták el termékeiket. 18 hónap garanciával szállítjuk.

Raktáron. Szállítás: 1 nap.
24 900 Ft
Részletek

Intelligens vezérlésű Micro Drip (csepegtetés) öntözőkészlet napelemes áramforrásról, Applikációs működés időzítéssel, irányítással.

 

Kettős szivattyús rendszer

Két független vízszivattyú-rendszer lehetővé teszi a különféle növények vízcsap nélküli öntözését, mivel a vizet egy tartályból szívja és továbbítja a növények felé. Áromforrásra sincs szükség, hiszen beépített akkumulátorát (2600 mAh) egy nagy teljesítményű napelem tölti.

Rugalmas mikro-csepegtető öntözőrendszer

Akár 20 növény öntözéséhez: tökéletes teraszok, kertek, erkélyek, függő kosarak, beltéri, kültéri, cserepes növények autómata öntözéséhez.
Spórolj időt: pont ott és annyit öntözz, ahol és amenyi kell.

Kompatibilis a BlitzWolf / Tuya Smart / Smart Home alkalmazásokkal

Távvezérlés, időzítés, üres tartály riasztás alkalmazáson keresztül, az időben történő vízellátás érdekében. Az alkalmazásban választható kézi és automatikus mód ebben a nagy teljesítményű öntöző eszközben.

Heti programozható mód

Állítsd be az egyes periódusok futási idejét a rugalmas időzítő vezérléshez, miközben meghatározhatod a locsolás időtartamát.

Támogatja a teljesen automatikus programozást vagy a kézi beállítást 5 / 1 / 1 napos / heti ütemezést, napi 4 locsolással, így biztosítva a maximális kényelmet a növényeid öntözéséhez.

Több fúvóka áll rendelkezésre

Valódi intelligencia érzetet keltve növényeid és virágaid számára, amelyek különböző fúvókákkal illeszthetők a csepegtető öntözéshez, vagy a permetező zuhanyokhoz. A készletben megtalálsz minden szükséges tartozékokot.
Alexa és Google Home segítségével hangvezérléssel is irányíthatod ezt az öntözőrendszert.

Időjárás-kijelző és a kültéri páratartalom monitorozása

Az Internetről letöltött helyi időjárás megjelenik az LCD-kijelzőn, csatlakoztatás után 3-4 perccel.

Áramforrás

A belső lítium akkumulátor készenléti ideje akár 4-5 nap, amit napelem tölt. Ha nem sütne a nap, USB tápegységgel is feltöltheted a 2600 mAh kapacitásu akkut.

Adatok
Szállítás:
1
Garancia:
18
Gyártó:
RSH
product_id:
RSH® IC11
shipping:
990
GTIN:
5999571645206
Vélemények
Segíts másoknak és írd meg te elsőként a véleményed a termékről!
Véleményedet 1000 Ft-os kuponnal köszönjük meg!
Hasonló termékek