BlitzWolf - simplify your life

Kérdésed van? Hívj minket! +36702249089

RSH® RV05 - Okos termosztatikus radiátorszelep. 1 év elem használat, nyitott ablak riasztás, számtalan automata funkció, Danfoss adapter.
RSH® RV05 - Okos termosztatikus radiátorszelep. 1 év elem használat, nyitott ablak riasztás, számtalan automata funkció, Danfoss adapter.
14 900 Ft
ÚJ

RSH® RV05 - Okos termosztatikus radiátorszelep. 1 év elem használat, nyitott ablak riasztás, számtalan automata funkció, Danfoss adapter.

Helyezd új szintre a radiátoros fűtésedet az RSH® RV05- Okos termosztatikus radiátorszeleppel. M30-as és M28-as (Danfoss szabvány) méretű radiátorszelepekkel is használható. Több min egy évet kibít az akku és szó szerint minden fűtéssel kapcsolatos igényed autómatizálhatod, beállíthatod a Blitzwolf / Tuya Smart / Smart Life applikáció segítségével - az Interneten keresztül.


Figyelem! Kizárólag valamelyik gyártó (pl. TUYA ZIGBEE 3.0 - SGWG-001) ZigBee gatewayhez csatlakoztatható!

Garancia: 18 hónap
Szín: Fehér
Kijelző: LED
Kompatibilitás: Android és IOS
Kompatibilis App: Blitzwolf / Tuya Smart / Smart Life
Támogatott vezeték nélküli hálózat: 2.4GHz
Szabvány: ZigBee
Működési hőmérséklettartomány: -10℃ - 40℃
Beállítható hűmérséklet tartomány: 5℃ - 30℃
Felhasználás, vízállóság: Beltérben, IP20
Hatótávolság: 50 m
Méret: Φ55,3 x 98,3 mm
Súly: 190g
Áramforrás: 2x 1.5 V LR6/mignon/AA
Elem élettartam: Több, mint 1 év
Megfelelősségi szabvány: CE/ROHS
A csomag tartalma: - RSH RV05 ZigBee okos radiátorszelep
- Danfoss adapter
- Csavar
- Felhasználói útmutató
Raktáron. Szállítás: 1 nap.
14 900 Ft
Részletek

1. Tuya ZigBee Gatewayre épülő, SMART radiátorszelep LCD kijelzővel
A radiátorszelep LCD kijelzővel rendelkezik, így nem csupán az alkalmazásban, de a szelepen is nyomon követheted a hőmérsékletet és a szelep állapotát. Ha rendszerbe kötöd, indítani tudja a kazánt, így nem csak az adott radiátor szelepét zárja vagy nyitja, de a kazánnal is együtt tud működni. Ez egy önszabályozó szelep, amely a melegvizes fűtési rendszer radiátorára van felszerelve és a melegvíz áramlásának változtatásával szabályozza helyiség hőmérsékletét.

 

2. A Tuya ZigBee Wireless Gateway-en keresztüli működés
1db ZigBee vezeték nélküli hubhoz 45 db eszköz csatlakoztatható 100 méteres hatótávolsággal, így sok más ZigBee okostermék mellé csatlakoztathatod a radiátorszelepeket, így megvalósítod az okos otthon eszközeid teljes összekapcsolását. Csak add hozzá az átjárót az alkalmazáshoz, majd add hozzá az RSH RV05 okos radiátorszelepet az átjáróhoz az alkalmazásban.

3. Programozható ütemezés heti programozási választással
Támogatja a kézi beállítást 5+2,6+1 és heti 7 napos ütemezéssel, 6 opcióval, így maximális kényelmet biztosít a különböző helyzetekhez és testreszabott ütemezést állít be a ház hőmérsékletéhez. Üdülési mód, automatikus üzemmód, boost üzemmód elérhető. Válassz munkanapi és pihenőnapi módot saját elképzeléseid szerint.

4. Irányítsd a hangoddal az okos radiátorszelepedet
Támogatja az alkalmazás távvezérlését az okostelefonon keresztül, valamint a kihangosított hangvezérlést az Alexa és a Google Assistant segítségével, miután sikeresen csatlakoztattad a szelepet a BlitzWolf / Tuya / Smart Life alkalmazáshoz, egy Tuya ZigBee vezeték nélküli átjáró segítségével

5. Nyitott ablak érzékelése
Ha a szobahőmérséklet hirtelen lecsökken, egy beállított érték alá, a szelep 15 percre zár. Ezt követően, amikor a szobahőmérséklet még mindig alacsonyabb a küszöbértéknél, megtartja ezt az üzemmódot. Emellett könnyen leolvasható, Celsius-fok hőmérsékletű digitális kijelzője.

 

Pár egyszerű lépésben telepítsd a RSH® ZigBee RV05 Smart radiátorszelepet

1. Töltsd le a Blitzwolf / Smartlife / Tuya nevű app-ot a telefonodra, legyen Android vagy IOS és telepítsd a ZigBee Gateway-edet pl. ezt: TUYA ZIGBEE 3.0 - SGWG-001 - SMART ZIGBEE GATEWAY.
2. Nyomd meg a reset gombot az eszközön.
3. Nyisd meg a gateway-t és nyomd meg az "Add sub device" gombot és válaszd ki az eszközt.
4. Koppints a "Confirm" gombra.
5. Válaszd ki és add meg az otthoni vezeték nélküli hálózatod jelszavát.
6. Várj néhány másodpercet.
7. Nyomd meg a "Completed" gombot, igény szerint időzítsd, vagy készíts szabályokat, hogy a többi eszközöddel együttműködjön.

 

Adatok
Szállítás:
1
Garancia:
18
Gyártó:
RSH
product_id:
RV05
shipping:
990
GTIN:
5999571644919
Kiegészítő termékek
Vélemények
Segíts másoknak és írd meg te elsőként a véleményed a termékről!
Véleményedet 1000 Ft-os kuponnal köszönjük meg!
Hasonló termékek