BlitzWolf - simplify your life

Kérdésed van? Hívj minket! +36702249089

Raedian NEO 7kW AC Wallbox - elektromos autó fali töltő | 7kW - 1x32A | Type 2 kábel | App, RFID kártya, WiFi, BT - Fekete
Raedian NEO 7kW AC Wallbox - elektromos autó fali töltő | 7kW - 1x32A | Type 2 kábel | App, RFID kártya, WiFi, BT - Fekete
239 900 Ft
ÚJ

Raedian NEO 7kW AC Wallbox - elektromos autó fali töltő | 7kW - 1x32A | Type 2 kábel | App, RFID kártya, WiFi, BT - Fekete

Töltsd te is kényelmesen otthon az elektromos autódat a Raedian falra, vagy oszlopra szerelhető wallbox-ával. A töltési teljesítményt és az időzítést az applikációból állíthatod, ami megbecsüli a töltési időt és szól, ha feltöltött. WiFi és Bluetooth kacsolattal valamint RFID kártyával kezdheted meg a töltést.

Kompatibilis minden Type 2-es csatlakozóval rendelkező autóval. A töltési idő függ az autód fedélzeti inverterétől.

Brand RAEDIAN
Modell NEO 7 T5-G AC Wallbox
Garancia 3 év
Szín Fekete
Applikáció név (IOS & Android) RAEDIAN
Irányíthatóság Applikáció, bluetooth, RFID kártya
Kijelző OLED
Töltés jelző A doboz oldalán futó LED, hanghatás
Kimeneti teljesítmény 7kW
Kimeneti áram AC (váltóáram)
Bemeneti feszültség 230 volt
Bemeneti fázis 1 fázis (1x32A)
Töltőkábel hossz 5 méter
Vízállósági fokozat IP55
Rögzítés Fal, töltőoszlop
Elektromos autó csatlakozási standard Type 2
Méret 210 x 300 x 11 cm
Súly 4,8 Kg
Megfelelősségi szabványok CE, TÜV, CB, UKCA
A csomag tartalma
- Raedian NEO 7kW AC Wallbox 5m-es kábel Type 2 csatlakozóval szerelve
- RFID kártya
- CT box
Raktáron. Szállítás: 1 nap.
239 900 Ft
Részletek

RAEDIAN - Energize the future of eMobility

A Raedian megváltoztatja a világ energiafelhasználásának módját! Az otthonok, a vállalkozások és a városok számára készült korszerű elektromos töltési megoldásaink fenntarthatóbb módokat kínálnak az energiafelhasználásra és megosztásra. Találd meg, melyik megoldás a megfelelő a számodra!

 


A töltési teljesítmény
0 - 7kW között változtaható, egyfázisú (1x32A) bemenettel. Ne feledd, hogy a maximális töltési teljesítmény az autód AC - DC inverterétől és az otthonodban lévő elektromos áramkörtől is függ.
Ütemezheted a töltési ciklusokat, így csúcsidőn kívül is töltheted autódat, ami szerődésedtől függően optimalizálja költségeid.


Problémamentes telepítés

Minősített telepítő partnereink biztosítják a Raedian töltőd helyes és biztonságos telepítését. A telepítőket szakértő mérnökcsapatunk képezte ki. (A telepítést külön kell megrendelni és csak Magyaroszágon elérhető)

Az elhelyezés történhet falra vagy oszlopra való szereléssel (az oszlop külön megvásárolható) a bemeneti áram kábelét beköthetjük alulról, felülről vagy hátulról.

SMART töltés és biztonságos mindenek felett - ez a CT box és a Fi relé
Ez a Raedian töltőállomás figyeli a fontos töltési állapotinformációkat egy speciális CT boxon keresztül mint például a teljes idő, teljesítmény, hőmérséklet és feszültség, és leállítja a töltést, ha túllépi a maximálisan biztonságos értékeket.

Áramérzékelő: A CT box egy áramérzékelő, amely a töltőkábelben található áramot figyeli. Ez lehetővé teszi a töltési folyamat ellenőrzését és a túlterhelés vagy más problémák észlelését.

Védelem: A CT box védelmet nyújt a túláram, túlfeszültség és más elektromos problémák ellen. Ha például a töltőkábelben túl magas áramot észlel, a CT box lekapcsolja a töltést, hogy megakadályozza a kábel túlmelegedését vagy más veszélyes helyzeteket.

A töltő telepítése B típusú áramvédő kapcsolóval (RCD, vagy Fi-relé) és a teljesítményhez méretezett keresztmetszetű kábellel történik.

Komatibilitás
Ez a töltő kompatibilis minden Type 2 (EU szabvány) csatlakozóval rendelkező elektromos autóhoz.


Töltési előzmények
Az applikációban követheted és filterezheted a korábbi töltéseid adatait, exportálhatod, vagy elküldheted magadnak e-mail-ben is.


Lopás elleni biztonság
A töltést megkezdését az Applikációból, WiFi vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül, vagy RFID kártyával kell engedélyezni. A wallbox-ra visszahelyezett töltőkábelt egy retesz blokkolja, így az engedélyezés után mozdítható ki.

Tanusítványok és garancia

Minden általunk forgalmazott elektromos autó fali töltő rendszeresen tesztelt és nem csupán a kötelező CE tanúsítvánnyal rendelkezik, hanem a német TÜV, az angol UKCA kívánalmainak is megfelel. Fali töltőinkre minimum 2 év garanciát adunk. Nálunk az alacsony árak nem a minőség rovására mennek!

Pár egyszerű lépésben állítsd be az Applikációt:

Adatok
Szállítás:
1 nap
Garancia:
36
Gyártó:
Raedian
product_id:
Raedian-NEO-7kW-AC-Wallbox-BK
shipping:
1
GTIN:
5999571646135
Vélemények
Segíts másoknak és írd meg te elsőként a véleményed a termékről!
Véleményedet 1000 Ft-os kuponnal köszönjük meg!