BlitzWolf - simplify your life

Kérdésed van? Hívj minket! +36702249089

Xiaomi Youpin Lydsto digitális alkoholszonda (Alcohol Tester) LCD kijelzővel - egyszerű, befújos használat, magas érzékenység
Xiaomi Youpin Lydsto digitális alkoholszonda (Alcohol Tester) LCD kijelzővel - egyszerű, befújos használat, magas érzékenység
11 900 Ft
ÚJ

Xiaomi Youpin Lydsto digitális alkoholszonda (Alcohol Tester) LCD kijelzővel - egyszerű, befújos használat, magas érzékenység

Tesztelt te is a véralkohol szintedet mielőtt volánhoz ülsz, a Xiaomi Youpin Lydsto professzionális, befújós alkoholszondával!
Garancia 12 hónap
Név  Xiaomi Youpin Lydsto digitális alkoholszonda
Méret

112 x 61 x 29mm

Áramforrás 3x AAA elem (nem a csomag része)
Modell típus

HD-JJCSY01

Szenzor típus Fejlett félvezető-oxid alkohol érzékelő
Alkalmazott tanusítvány

GB4706.1-2005

Mérési tartomány

0~0.199%BAC 0~1.990‰BAC 0~0.995mg/L

Működési hőmérséklet 20-25 celsius
Működési páratartalom

<80%RH

A csomag tartalma: Xiaomi Youpin Lydsto digitális alkoholszonda
- 3 db befújó csutora
- tartó tok
- használati utasítás (angol)
Raktáron. Szállítás: 1 nap.
11 900 Ft
Részletek

A Xiaomi Youpin Lydsto digitális alkoholszonda LCD kijelzővel - egyszerű, befújos használat, magas érzékenység, gyors reagálásHatékony belső érzékelő mag, pontos érzékelés
A Xiaomi Youpin Lydsto egy félvezető érzékelős digitális alkoholszonda, amely rendkívül nagy pontosságot és megbízhatóságot kínál. Az egyéb szennyeződések kiszűrését követően csak alkoholt hagy a befújt leheletben, melynek következtében az alkohol nem tud hová távozni, így biztosak lehetünk abban, hogy pontos értékeket kapunk.


Gyors és pontos tesztelés
5 másodperces fújás után megjelennek a BAC eredményei a nagy méretű LVD kijelzőn. Ha a teszt eredménye magasabb, mint 0,050% BAC vagy 0,500 ‰ BAC, „di di di...” riasztási hangjelzést ad. Pontos BAC-eredményeket biztosít, amelyekben megbízhat.


HD digitális kijelző
Nagy kontrasztú LCD kijelző, pontos és érzékeny, tiszta és könnyen olvasható, az alapértelmezett egységek automatikus memóriája áramkimaradás esetén.


Könnyen használható
Egy gombos működés: csak tartsd lenyomva a bekapcsológombot 2 másodpercig a professzionális alkoholszonda elindításához, az pedig másodpercek alatt befejezi a mérést.


3db újrafelhasználható csutora
Kicsi és szép megjelenés, hordozható, kényelmes markolat, ergonomikus. Zsebbe vagy pénztárcába teheted. A Lydsto alkoholszondás alkoholtesztelő 3 újrafelhasználható szájrésszel érkezik.


3x AAA elemes működés
A ritkán, de hosszú távon használt eszközöknél optimálisabb az alkáli elemek alkalmazása, mivel az alkáli elemek évekig megőrzik töltöttségüket, nem merülnek le, mint a tölthető akkumulátorok, így nem kell gyakran figyelmet fordítani rájuk. Az elemek merülését egy villogó ikon jelzi az LCD kijelzőn.

 

Adatok
Szállítás:
1
Garancia:
12
Gyártó:
Lydsto
product_id:
Lydsto HD-JJCSY01
shipping:
1490
GTIN:
6972055221386
Vélemények
Segíts másoknak és írd meg te elsőként a véleményed a termékről!
Véleményedet 1000 Ft-os kuponnal köszönjük meg!
Hasonló termékek