BlitzWolf - simplify your life

Kérdésed van? Hívj minket! +36702249089

Garancia

Mi, itt a BlitzWolf-nál hiszünk a termékeink minőségében és biztosak vagyunk abban, hogy termékeink még intenzív napi használat esetén is hosszú időn keresztül szolgálják ki tulajdonosát. Ha a helyes üzemeltetés mellett valamelyik termék mégis meghibásodik, a csere vagy a javítás teljesen ingyenes.

Milyen garancia van a Blitzwolf termékemre?

14 napos elégedettségi garancia.
A BlitzWolf elkötelezett a vásárlói élmény biztosítása mellett, így ha valamilyen oknál fogva nem vagy elégedett teljesen azzal, amit kaptál, visszaküldheted nekünk, mi pedig visszatérítjük a vételárát. (kivéve a higiéniai termékeket) Az elállás érvényesítéséhez töltsd ki a visszalépés a szerződéstől űrlapunkat.


Garancia a minőséggel kapcsolatos kérdésekre.

A kötelező jótállás időtartama

a) 10 000 forintot elérő, de 250000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén két év,

b) 250 000 forint eladási ár felett három év.


Ne feledd: a jóhoz könnyű hozzászokni, ha egyszer megszereztél egy BlitzWolf terméket, legközelebb sem fogsz más márkát választani!
Ha mégis elégedetlen lennél a termékkel, töltsd ki a panaszkezelési űrlapunkat.

Fejhívjuk figyelmedet, hogy csak a nálunk vásárolt termékek esetében tudjuk elindítani a garanciális ügyintézést. 

Visszaküldési cím: 2112 Veresegyház, Mező utca 12.

 

Akkumulátor életciklus

 1. A lítium-ionok kémiai tulajdonságai miatt az akkumulátor kapacitása a használat során idővel fokozatosan csökken. Ez egy normális jelenség.
 2. A Li-ion akkumulátor élettartama megközelítőleg 300-500 feltöltési ciklus. Normál felhasználási körülmények és környezeti hőmérséklet (25 ℃) esetén általában 300 lemerülés-feltöltés ciklusig (illetve körülbelül egy évig) használható. Ezt követően az akkumulátor kapacitása az eredeti érték 80%-ára esik vissza.
 3. Az akkumulátor élettartamának csökkenése függ a termék felépítésétől, modelljétől, energiafogyasztásától. A magas/alacsony üzemi hőmérsékletek és a rendellenes működések az akkumulátor életciklusának rövid időn belüli 60%-os vagy még gyorsabb  csökkenését eredményezheti.

Akkumulátor védelmi mechanizmusok

 1. Az akkumulátorok nagyfeszültségről való rendszeres töltése felgyorsítja azok öregedését. Az akkumulátor-élettartam meghosszabbítása érdekében, ha az akkumulátor 90-100%-os töltöttségi szinten marad teljes feltöltöttség után, akkor annak védelme céljából a rendszer azt nem tölti fel újra.

*     Az akkumulátor töltésindító kapacitását általában 90 és 99% közé állítják be. A tényleges érték modellenként eltérő.

 1. A magas környezeti hőmérsékleten töltött vagy tárolt akkumulátoroknak tartósan csökkenhet a kapacitása és felgyorsulhat az akkumulátor élettartamának rövidülése. Ha az akkumulátor hőmérséklete túl magas vagy túlmelegszik, az akkumulátor töltési kapacitása korlátozottá válik vagy akár le is állhat a töltés. Ez a rendszer akkumulátor-védelmi mechanizmusainak egyik eleme.

Akkumulátor öregedése

 1. A Li-ion akkumulátorok a folyamatos kémiai reakciókkal természetesen idővel elhasználódnak és veszítenek a kapacitásukból.
 2. Az akkumulátor bizonyos idejű használatot követően és adott körülmények között valamennyire felduzzadhat. Ez nem jelent biztonsági problémát.
 3. A felduzzadt akkumulátorokat ki kell cserélni és megfelelően meg kell semmisíteni, bár nem jelentenek biztonsági kockázatot. A felduzzadt akkumulátorok kicserélésekor a régi akkumulátort ne dobb ki a háztartási vegyes hulladékok közé.

Szabvány akkumulátor óvintézkedések

 1. Ha egy eszközt hosszú ideig nem használsz, akkor töltsd fel az akkumulátorát kb 50%-ra, kapcsold ki az eszközt, és csatlakoztasd le az AC áramellátást (adapter). Töltsd fel az akkumulátort 50%-ra háromhavonta, hogy megelőzd a túlzott kisütésből eredő és a használat nélküli, hosszú távú tárolásból eredő akkumulátorkárosodást.
 2. Ha folyamatosan AC áramellátást használsz, akkor kéthetente legalább egyszer 50%-ra le kell merítened az akkumulátort, hogy kivedd azt a tartós nagyfeszültség alól, ami csökkentheti az akkumulátor élettartamát.
 3. Az akkumulátor legjobb tárolási körülményei: 10° C - 35 °C (50 °F - 95 °F) környezeti hőmérséklet, 50 %-os töltöttségi szint.
 4. Ne tárold az akkumulátorokat nedves környezetben, mivel ez felgyorsíthatja azok lemerülését. A túl alacsony hőmérsékletek károsítják az akkumulátor belső vegyi anyagait, míg a túl magas hőmérsékletű akkumulátorok robbanásveszélyesek.
 5. Ne tedd az eszközödet radiátorok, kandallók, kályhák, elektromos fűtőkészülékek vagy egyéb, 60 ℃ (140 °F) feletti hőforrással rendelkező hősugárzó berendezés közelébe. Az akkumulátor túlmelegedés esetén felrobbanhat vagy szivároghat, ami tűzveszélyes.
 6. Soha ne hagyd teljesen lemerülni az akkumulátort. Egyes termékeknél (pl. távirányítós játékok) nincs túlmerülést megakadályozó elektonika, így a bekepcsolva hagyott eszköz akár pár óra alatt tönkreteszi az akkut. A túlmerülést úgy lehet megállapítani, hogy megmérjük a akkumulátor kapocsfeszültségét. Egy 1 cellás, 3.7 voltos akkunál 2.9 volt alatt, egy 2 cellás 7,4 voltos akkunál 6.5 volt alatt (stb.) mért érték az akku túlmerülését jelenti és garanciális csere nem érvényesíthető rá. Ilyenkor az akku végleg tönkrement, feltölteni nem lehet (töltőre dugva a végtelenségig tölti) így azt veszélyes hulladékként kezeljük.

BlitzWolf akkumulátor jótállási szabályok

 1. A BlitzWolf az alábbiak szerint biztosít jótállást az akkumulátorra:
  • Ha az akkumulátor jótállási időszaka alatt az akkumulátor meghibásodása miatt az eszköz indíthatatlanná válik, saját magától rendellenes módon újraindul/kikapcsol, illetve rendszertelenül áramtalanítja magát, akkor kicseréljük az akkumulátort.
  • Ha az akkumulátor jótállási időszaka alatt az akkumulátor nem tartja a töltést, a rendszer nem észleli az akkumulátort, folyamatosan ezt jelzi, vagy bemondja: „Kérjük, töltsd fel az akkumulátort", illetve, a töltést jelző fény hibásan villog (tehát az akkumulátor nem tölt rendesen), akkor kicseréljük az akkumulátort.
 2. Az alábbi okok miatt bekövetkező károkra nem terjed ki a jótállás:
  • Normál elhasználódás miatti csökkent kapacitás.
  • Saját kezűleg történő vagy nem az eredeti gyártó általi javítások, szétszerelések és újbóli összerakások, jogosulatlan specifikációs módosítások, illetve nem eredeti gyártótól származó alkatrészek miatt bekövetkező meghibásodás vagy károkozás.
  • Nedvesség károsította meg a belső akkumulátor vezetékezést/csatlakozókat, vagy az elektronikus alkatrészek folyadékszivárgás miatt nagymértékben oxidálódtak és rozsdásodtak.
  • Túlmerülés okozta meghibásodás (Egy 1 cellás, 3.7 voltos akkunál 2.9 volt alatt mért kapocsfeszültség, egy 2 cellás 7,4 voltos akkunál 6.5 volt alatt (stb) mért kapocsfeszültségi érték az akku túlmerülését jelenti)
  • Egyéb szabálytalan felhasználások