BlitzWolf - simplify your life

Kérdésed van? Hívj minket! +36702249089

Garancia

Mi, itt a BlitzWolf-nál hiszünk a termékeink minőségében és biztosak vagyunk abban, hogy termékeink még intenzív napi használat esetén is hosszú időn keresztül szolgálják ki tulajdonosát. Ha a helyes üzemeltetés mellett valamelyik termék mégis meghibásodik, a csere vagy a javítás teljesen ingyenes.

Milyen garancia van a Blitzwolf termékemre?

14 napos elégedettségi garancia.
A BlitzWolf elkötelezett a vásárlói élmény biztosítása mellett, így ha valamilyen oknál fogva nem vagy elégedett teljesen azzal, amit kaptál, visszaküldheted nekünk, mi pedig visszatérítjük a vételárát. (kivéve a higiéniai termékeket) Az elállás érvényesítéséhez töltsd ki a visszalépés a szerződéstől űrlapunkat.


Garancia a minőséggel kapcsolatos kérdésekre.
18 hónapos garancia akkumulátor nélküli termékekre. 12 hónapos garancia az akkumulátorral ellátott termékekre.


Ne feledd: a jóhoz könnyű hozzászokni, ha egyszer megszereztél egy BlitzWolf terméket, legközelebb sem fogsz más márkát választani!
Ha mégis elégedetlen lennél a termékkel, töltsd ki a panaszkezelési űrlapunkat.

Fejhívjuk figyelmedet, hogy csak a nálunk vásárolt termékek esetében tudjuk elindítani a garanciális ügyintézést. 

Visszaküldési cím: 2112 Veresegyház, Mező utca 12.

 

Akkumulátor életciklus

 1. A lítium-ionok kémiai tulajdonságai miatt az akkumulátor kapacitása a használat során idővel fokozatosan csökken. Ez egy normális jelenség.
 2. A Li-ion akkumulátor élettartama megközelítőleg 300-500 feltöltési ciklus. Normál felhasználási körülmények és környezeti hőmérséklet (25 ℃) esetén általában 300 lemerülés-feltöltés ciklusig (illetve körülbelül egy évig) használható. Ezt követően az akkumulátor kapacitása az eredeti érték 80%-ára esik vissza.
 3. Az akkumulátor élettartamának csökkenése függ a termék felépítésétől, modelljétől, energiafogyasztásától. A magas/alacsony üzemi hőmérsékletek és a rendellenes működések az akkumulátor életciklusának rövid időn belüli 60%-os vagy még gyorsabb  csökkenését eredményezheti.

Akkumulátor védelmi mechanizmusok

 1. Az akkumulátorok nagyfeszültségről való rendszeres töltése felgyorsítja azok öregedését. Az akkumulátor-élettartam meghosszabbítása érdekében, ha az akkumulátor 90-100%-os töltöttségi szinten marad teljes feltöltöttség után, akkor annak védelme céljából a rendszer azt nem tölti fel újra.

*     Az akkumulátor töltésindító kapacitását általában 90 és 99% közé állítják be. A tényleges érték modellenként eltérő.

 1. A magas környezeti hőmérsékleten töltött vagy tárolt akkumulátoroknak tartósan csökkenhet a kapacitása és felgyorsulhat az akkumulátor élettartamának rövidülése. Ha az akkumulátor hőmérséklete túl magas vagy túlmelegszik, az akkumulátor töltési kapacitása korlátozottá válik vagy akár le is állhat a töltés. Ez a rendszer akkumulátor-védelmi mechanizmusainak egyik eleme.

Akkumulátor öregedése

 1. A Li-ion akkumulátorok a folyamatos kémiai reakciókkal természetesen idővel elhasználódnak és veszítenek a kapacitásukból.
 2. Az akkumulátor bizonyos idejű használatot követően és adott körülmények között valamennyire felduzzadhat. Ez nem jelent biztonsági problémát.
 3. A felduzzadt akkumulátorokat ki kell cserélni és megfelelően meg kell semmisíteni, bár nem jelentenek biztonsági kockázatot. A felduzzadt akkumulátorok kicserélésekor a régi akkumulátort ne dobb ki a háztartási vegyes hulladékok közé.

Szabvány akkumulátor óvintézkedések

 1. Ha egy eszközt hosszú ideig nem használsz, akkor töltsd fel az akkumulátorát kb 50%-ra, kapcsold ki az eszközt, és csatlakoztasd le az AC áramellátást (adapter). Töltsd fel az akkumulátort 50%-ra háromhavonta, hogy megelőzd a túlzott kisütésből eredő és a használat nélküli, hosszú távú tárolásból eredő akkumulátorkárosodást.

Ha folyamatosan AC áramellátást használsz, akkor kéthetente legalább egyszer 50%-ra le kell merítened az akkumulátort, hogy kivedd azt a tartós nagyfeszültség alól, ami csökkentheti az akkumulátor élettartamát. 

 1. Az akkumulátor legjobb tárolási körülményei: 10° C - 35 °C (50 °F - 95 °F) környezeti hőmérséklet, 50 %-os töltöttségi szint.
 2. Ne tárold az akkumulátorokat nedves környezetben, mivel ez felgyorsíthatja azok lemerülését. A túl alacsony hőmérsékletek károsítják az akkumulátor belső vegyi anyagait, míg a túl magas hőmérsékletű akkumulátorok robbanásveszélyesek.
 3. Ne tedd az eszközödet radiátorok, kandallók, kályhák, elektromos fűtőkészülékek vagy egyéb, 60 ℃ (140 °F) feletti hőforrással rendelkező hősugárzó berendezés közelébe. Az akkumulátor túlmelegedés esetén felrobbanhat vagy szivároghat, ami tűzveszélyes.

BlitzWolf akkumulátor jótállási szabályok

 1. A BlitzWolf az alábbiak szerint biztosít jótállást az akkumulátorra:
  • Ha az akkumulátor jótállási időszaka alatt az akkumulátor meghibásodása miatt az eszköz indíthatatlanná válik, saját magától rendellenes módon újraindul/kikapcsol, illetve rendszertelenül áramtalanítja magát, akkor kicseréljük az akkumulátort.
  • Ha az akkumulátor jótállási időszaka alatt az akkumulátor nem tartja a töltést, a rendszer nem észleli az akkumulátort, folyamatosan ezt jelzi, vagy bemondja: „Kérjük, töltsd fel az akkumulátort", illetve, a töltést jelző fény hibásan villog (tehát az akkumulátor nem tölt rendesen), akkor kicseréljük az akkumulátort.
 2. Az alábbi okok miatt bekövetkező károkra nem terjed ki a jótállás:
  • Normál elhasználódás miatti csökkent kapacitás.
  • Saját kezűleg történő vagy nem az eredeti gyártó általi javítások, szétszerelések és újbóli összerakások, jogosulatlan specifikációs módosítások, illetve nem eredeti gyártótól származó alkatrészek miatt bekövetkező meghibásodás vagy károkozás.
  • Nedvesség károsította meg a belső akkumulátor vezetékezést/csatlakozókat, vagy az elektronikus alkatrészek folyadékszivárgás miatt nagymértékben oxidálódtak és rozsdásodtak.
  • Egyéb szabálytalan felhasználások

BlitzWolf akkumulátor bemutatása

Li-ion akkumulátor

A Li-ion akkumulátorok előnyei például: magas energiasűrűség, nagy teljesítmény, kis tömeg, hosszú ciklusélettartam, nincs memóriahatás, gyorstöltés. Széles körben használják a fogyasztói termékekben.