BlitzWolf - simplify your life

Kérdésed van? Hívj minket! +36702249089

Xiaomi Turok Steinhardt - UV400 polarizált napszemüveg - TAC UV álló lencsék öngyógyító bevonattal, rozsdamentes keret

- Klasszikus formájú pilóta napszemüveg
- Önjavító TAC lencsebevonat
- 6 rétegű, polarizált lencsebevonat
- Z alakú szár csatlakozás
- UV400 védelem.

Márka Xiaomi Mi Mijia Youpin

Megnevezés

Fashion sunglasses
Szín Fekete
Gender Unisex
Lencse anyag TAC
Keret anyag 304H rozsdamentes acél
Lencse tulajdonság Polarizált, UV álló
Keret tulajdonság Z-alakú kialakítás
Méret

60 x 14 x 143mm

Súly 36 gramm
A csomag tartalma - Xiaomi Mijia Classic Square Sunglasses
- szemüveg tok
- lencse törlőkendő
Nincs raktáron.
9 990 Ft
Részletek

ÖNJAVÍTÓ BEVONATÚ LENCSÉK
A Xiaomi TS Polarized Sunglasses pilóta napszemüveg lencséit 6 réteg bevonat borítja, amely eltávolíthatja az apró karcokat. A Turok Steinhardt napszemüvegek fő jellemzője, hogy a bevonatban használt anyag a saját szerkezetét és felületét helyre tudja állítani. A fényvédő lencséken keletkező, maximum 20 mikron mély karcokat tudja kijavítani a bevonat.

A javítási sebesség 23-25 C°-on kb. 2 másodperc, 0 C°-on kb. 30 másodperc. Ha a kapcsolás mélysége meghaladja az önjavító réteg vastagságát (≤ 20 mikron), az önjavító funkció meghibásodik.

* Az adatok optikai laboratóriumi méréseken alapszanak és a valóságban a körülmények hatására eltérhet.6 RÉTEGŰ, POLARIZÁLT LENCSÉK
Az önjavító, polarizált lencsék a tiszta vizuális élmény mellett hatékonyan csökkentik a tükröződést, kiküszöbölve ezzel a visszavert és szórt fény káros és zavaró hatását a szemre. Az önjavító, kompozit polarizált lencsék 6 rétegű bevonattal rendelkeznek, amelyből az önjavító réteg a lencsék külső és belső oldalán is megtalálható, és így rendelkeznek azzal a képességgel, hogy kijavítsák a kisebb, 20 mikronnál nem mélyebb kapcokat.

Az ultraibolya-abszorbeáló réteg képes elnyelni az UV sugárzás 99%-át. A középső polarizáló réteg a lencse magja, amely a polarizát fény 99%-át és a vakító fényt elnyeli.


Z–ALAKÚ SZÁR CSATLAKOZÁS
A különböző arcszélességekhez igazítható szár a kerethez való csatlakozásánál egy „Z” hajtást kapott, így a szemüveg adaptívan viselő arcához igazítható, a beállítás pedig még kényelmesebbé teszi a viseletet.


HIBÁTLAN SÚLYPONT
A keret súlypontja hátrafelé tolódik, hogy kényelmesebb legyen. A szemüvegek összsúlyán túlmenően a nagyon gondos tervezés a napszemüvegek nagyon fontos paramétere. Minél közelebb van a súlypont a szemüveg hátuljához, annál könnyebb viselni őket, annál kevesebb kellemetlenségeket okoz a mindennapi használat. Ezért a szárak, az orrtámaszok és a lencsék tömegének eloszlása 8 mm-el hátrébb van a szemüveg súlypontjától, így gyakorlatilag nem gyakorol nyomást az orrnyeregre és a fülekre.


0.25 NEWTON SZORÍTÓERŐ
A Xiaomi TS polarizált pilóta napszemüveg nagyon kényelmes viselet, könnyen hordható, nincs nyomás alatt a fej. A szemüveg teljes szorító ereje 0.25 newton, egy átlagos napszemüvegé ennek a többszöröse. A hatékony nyomóerő-csökkentés miatt a szemüveg viselete hosszú távon sem okoz diszkomfort érzetet, vagy fájdalmat.


ROZSDAMENTES ACÉL KERET
A TS pilóta napszemüveg keretének gyártásához nagyszilárdságú 304N rozsdamentes acélt használnak. Ennek az anyagnak köszönhetően a szemüveg szilárd, de ugyanakkor könnyű, 6,7 g súlyú keretet kapott.


FINOMAN ÍVELT LENCSÉK
Egy sík lencsével szemben az íveltek csökkentik a szemre gyakorolt optikai hatást, pl. szédülés. A finom dőlésszögtől a fókuszpont sokkal koncentráltabb lesz, így elkerülhető a szemfáradás, a homályos látás és a kellemetlen érzés a viselés folyamán.

 


KÉNYELMES TPR ORRPÁRNÁK
A Xiaomi TS Polarized Sunglasses kellemes tapintású TPR orrpárnákat és gumi orrtámaszt kapott. A TPR gumi jobb ellenálló képességgel és kopásállósággal rendelkezik, mint a hagyományos gumi, és puhább a lengéscsillapítása. Az emberi bőrrel való közvetlen érintkezés miatt különösen fontos az alapanyag megfelelő kiválasztása az orrpárnák és az orrnyereg számára. A Mi TS napszemüvegek az általános PVC anyagot szilikonnal helyettesítik. A szilikon nem irritálja a bőrt, nagyon puha és kényelmes.

Xiaomi eco brand:
Kérünk vedd figyelembe, hogy a terméken nincs
Xiaomi logó.

Adatok
Szállítás:
1
Garancia:
12
Gyártó:
Xiaomi Turok Steinhardt
product_id:
SM005-0220
shipping:
1490
GTIN:
6972355063358
Vélemények
Segíts másoknak és írd meg te elsőként a véleményed a termékről!
Véleményedet 1000 Ft-os kuponnal köszönjük meg!